Provimin Përgatitja për

  • testdrive sxoli odigon
Ju lutem aktivizoni cookies në shfletuesin. Ata janë përdorur për të marrë rezultatet statistikore në Test, dhe të parë progresin tuaj. Ne nuk e ruajtur asgjë! për vetë serverin tonë.

Testet për motoçikletë ose biçikletë me motor

Këtu ju mund të mësoni dhe të kalojë provimin teorik për motor me lehtësi. Nëse ju merrni një diplomë për herë të parë, ju duhet të kaloni dhe testet e makinave.

test κοκ διπλωμα οδηγησης sxoles odhgwn

Provimet për kamion diplomës

Për kamion ngarje (mbi 3.500kg), të kërkojë Kategoria C provimin (C, C1). Për shoferët profesionistë të nevojshme dhe të ΠΕΙ (lexo më poshtë).

ετοιμα τεστακια υπουργειου διπλωμα οδηγησης φορτηγου

Testet për sinjale Biznes

Test njohuritë tuaja e provimeve zyrtare për ngarje autobus. Për ngarje profesional do t'ju duhet dhe ΠΕΙ.

εξετασεις ΠΕΙ επαγγελματικο λεωφορειο νταλικα

ΠΕΙ CPC Truck - Departamenti Provimet testdrive

Të ketë të drejtën e makinës profesionale nuk ka më nevojë për të mësuar të gjitha pyetjeve të ΠΕΙ Librit dhe raste studimore.

test shmata διπλωμα οδηγησης πει φορτηγου

Pyetjet ΠΕΙ Biznes

Mëso të gjitha pyetjet në lidhje me KPP Bus, dhe testuar njohuritë tuaja me zbatimin e lehtë.

τεστακια ερωτησεις μηχανης μοτοποδηλατου