test drive greece
ωφέλιμο φορτίο φορτηγών
ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
    shenjat e makinave  σηματα τεστ αυτοκινητου
σηματα σχολη οδηγων
σηματα σχολη οδηγων    -  
    
σηματα κοκ για παιδια
my test drive
    
διπλωμα οδηγησης υπουργειο
    
test drive albania
test drive truck
τεστ φορτηγου πει
mesim per patente    -  
    
σηματα για οδηγηση
σηματα τεστ υπουργειου
σηματα αυτοκινητων βιβλιο
    
σηματα για οδηγηση
    
τεστ για σηματα αυτοκινητου
Πλεονεκτήματα στα υβριδικά οχήματα

Σημαντικά είναι τα πλεονεκτήματα των υβριδικών οχημάτων τόσο από πλευράς οικονομί-ας καυσίμου, όσο και από πλευράς εκπομπών ρύπων.

πηγές ενέργειας

Τα πλεονεκτήματα της υβριδικής κίνησης των αυτοκινήτων είναι συνοπτικά τα εξής:
1. Μικρότερο μέγεθος μηχανής εσωτερικής καύσης για αποδόσεις ανάλογες με αυτές ενός συμβατικού οχήματος.
2. Η μηχανή εσωτερικής καύσης τίθεται περιστασιακά εκτός λειτουργίας, οπότε υπάρ-χει μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και λιγότερες εκπομπές καυσαερίων.
3. Η ηλεκτρονική διαχείριση κατάστασης λειτουργίας του ηλεκτροκινητήρα και ταυτό-χρονα της μηχανής εσωτερικής καύσης δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί η μηχανή εσωτερικής καύσης σε σταθερή ταχύτητα-φορτίο με σχετικά υψηλή απόδοση.
4. Η δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα και η εκμετάλλευση της ενέργειας αυτής για τη φόρτιση των µπαταριών.
5. Καλή περιβαλλοντική απόδοση.
Το Honda Insight, με εκπομπές CO2 στα 80 g/km, παρουσιάζει τις μικρότερες εκπο-μπές CO2 από κάθε όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης που κυκλοφορεί στην αγορά, ενώ αντίστοιχα το Prius, με εκπομπές CO2 104 g/km, έχει τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 από κάθε άλλο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Οι εξαι-ρετικά χαμηλές εκπομπές του Prius είναι εντυπωσιακές, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πενταθέσιο οικογενειακό αυτοκίνητο που παρ’ όλα αυτά παρουσιάζει χαμηλότερες εκπο-μπές από μικρά αυτοκίνητα Diesel, όπως το Toyota Yaris, το Citroën C2 και το VW Lupo.

Συστήματα υβριδικής μετάδοσης ισχύος

Συνεπώς είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τον λόγο για τον οποίο τα υβριδικά αυτοκί-νητα έχουν προκαλέσει τόση αίσθηση στον τομέα της αυτοκίνησης και της προστασίας του περιβάλλοντος τα τελευταία χρόνια.
Κατά καιρούς έχουν υπάρξει κριτικές ότι τα υβριδικά οχήματα στην πράξη δεν επι-τυγχάνουν τόσο χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2, τουλάχιστον όχι τις χαμηλές ονομαστικές τιμές που ορίζει ο κατασκευαστής. Όμως το πρόβλημα αυτό είναι σύνηθες σε όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως τεχνολογίας και ακόμα δεν είναι σαφές εάν υπάρχει διαφορετική απόκλιση των πραγματικών από τις επίσημες ονομαστικές τιμές των υβριδικών οχημάτων σε σύγκριση με τις αντίστοιχες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκ-πομπών CO2 των συμβατικών οχημάτων.
Ωστόσο είναι γεγονός ότι τα υβριδικά οχήματα συμμορφώνονται με τις νομοθετημένες απαιτήσεις εκπομπών ρύπων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Θα χαρούμε να μάθουμε από τις παρατηρήσεις σας.

...
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του email, παρακαλούμε προσπαθηστε ξανα!
Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε!
Αποστολη
color selector
shenjat e makinave test drive αυτοκινητων
test on line test σηματα αυτοκινητου
online test σηματα shmata kok test
μαθήματα οδήγησησ αυτοκινήτου shenjat e makines